top of page
Labb med stockGMBK 220910.jpeg

Medlem

Vare sig du är medlem eller funderar på att bli är vi glada att du är här just nu! När du tittar igenom vår hemsida kommer du att se att det finns massor av möjligheter att utvecklas tillsammans med din hund. Vi är en ganska stor klubb, vi har en stor och fin anläggning, ett brett kursutbud och olika medlemsaktiviteter.

Hur blir jag medlem?

Du tecknar ditt medlemskap på Svenska Brukshundsklubbens hemsida https://brukshundklubben.membersite.se/Membership/BuyMembership där du klickar dig fram tills du hittar GMBK och där fyller i dina uppgifter.
 

Är du medlem i en annan brukshundklubb eller en rasklubb inom SBK*, räknas förbundsavgiften av från priset när nu klickat dig igenom din anmälan. Läs mer om medlemsförmåner på SBK:s hemsida https://brukshundklubben.se/om-oss/medlem/medlemsformaner/

Som medlem är du försäkrad!

I ditt medlemskap hos oss i GMBK eller i en annan klubb som hör till SBK, ingår en viktig medlemsförmån: en personolycksfallsförsäkring. Det är en kompletterande personolycksfallsförsäkring om en olycka skulle inträffa på ett arrangemang inom SBK eller en anläggning, som hör till en brukshundsklubb. Läs mer om försäkringen på SBK:s hemsida https://brukshundklubben.se/om-oss/organisation/foreningsinformation/foreningsadministration/forsakringar/

 

Observera att försäkringen inte täcker skador på hundar och att det därför är viktigt att du tecknar en försäkring för din hund.  

Avgifter 2023

Helbetalande 

 

Delbetalande

Familjemedlem

780 kr

380 kr

380 kr

Lokal klubbavgift 380 kr + förbundsavgift 400 kr

Om du redan är medlem i annan lokalklubb eller SBK rasklubb*, ange medlemsnummer där.

Om någon med samma adress redan är hel- eller delbetalande i klubben. Ange medlemsnummer och vem det är.

Ungdomsmedlem

Om du är under 25 år kan du bli medlem hos Sveriges Hundungdom. Du får då två medlemskap i ett, t.ex. Göteborgs hundungdom och Göteborg Mölndals Brukshundklubb.
Du registrerar ditt medlemskap här  https://www.skk.se/sv/SHU/Bli-medlem/

* Hundraser med rasklubbar inom SBK: Australian cattledog, Australian kelpie, Australian shepherd, Beauceron, Belgisk vallhund, Berger picard, Bouvier des ardennes, Bouvier des flandres, Boxer, Briard, Chodský pes, Collie, Dobermann, Hollandse herdershond, Hovawart, Riesenschnauzer, Rottweiler, Rysk svart terrier, Tysk schäferhund, Vit herdehund,  Vostotjnoevropejskaja ovtjarka

SBK:s  Membersite = Din sida

GMBK värnar om miljön och om ekonomin och vi kommunicerar därför med dig som medlem via e-post i stället för vanlig post. Det är därför jätteviktigt att din nuvarande mejladress finns inlagd på Brukshundklubbens Membersite https://brukshundklubben.membersite.se/.

 

På Membersite är det du som har kontrollen: du ändrar dina kontaktuppgifter, kan skriva ut medlemsbevis m.m.  Vid ditt första besök får du registrera dig för att kunna logga in, endera med lösenord eller med bank-ID.
https://brukshundklubben.membersite.se/

Vi behöver dig!

Vår fina anläggning är vår gemensamma angelägenhet. Vi har ingen anställd personal och det finns ingen ”nån-annan” som tar hand om det som behöver tas om hand. Det är vi medlemmar som tillsammans och ideellt sköter om allting här. Detsamma gäller våra kurser och allting annat som sker på klubben. Det är vi tillsammans.

 

Om verksamheten ska fungera krävs att vi medlemmar ställer upp med vår lediga tid. Ingen kan göra allt – men alla kan göra något!  

 

  • Hjälpa till i köket på en tävling.

  • Hjälpa till med inköp till stugan

  • Klippa gräset

  • Städa klubbstugan

  • Fixa med vår klubbstuga (el, snickerier, vatten etc).

  • Vara funktionär på någon eller några av våra tävlingar.

  • Vara med i någon av våra kommittéer

  • Eller något annat!

 

Du kanske har någon speciell yrkeskunskap som kan komma till användning? Välkommen att höra av dig till hjalpatill(@)gmbk-sbk.se

Medlemsmöten för våra medlemmar

Medlemsmöten är till för alla medlemmar i GMBK. På dessa möten har du chans att både ta del av information från styrelse och kommittéer och göra din röst hörd. Vi ska, enligt våra stadgar, hålla minst tre medlemsmöten per år, varav ett ska vara vårt ordinarie årsmöte. Årsmötet hålls mellan den 10:e och 28:e februari och de andra två medlemsmötena brukar planeras till senare på våren och till hösten.

 

Om du vill ta upp något särskilt på ett medlemsmöte är du varmt välkommen att kontakta styrelsen. Vi vill gärna veta vad du tycker!

liten-00122_edited_edited.png
bottom of page