top of page
intruktör3..jpg

Therese

Agility

Varför är du instruktör? 

Jag hoppas kunna få fler att upptäcka agilityn och inte minst hur roligt det är att jobba tillsammans med sin hund. Agility är på många sätt en självbelönande hundsport och de allra flesta hundar tycker det är riktigt roligt redan från början. Det allra viktigaste för att lyckas med agilityn är kontakten och bandet mellan hund och förare. Det är när man springer agility tillsammans som det blir som allra roligast!

 

Jag hoppas att alla som går kurs för mig känner sig inspirerade att fortsätt med agility, oavsett om det är hemma i trädgården eller på tävlingsbanorna. Det viktigaste är att man hittar en rolig aktivitet att göra ihop med sin hund.

Mer om Therese

  • Medlem i GMBK sedan 2022 

  • Tränar och tävlar med sina border collies: Saga (klass 3) och Disa (klass 1). 

  • Tävlat flera SM i agility, både individuellt och i lagklass. 

  • Tagit SM silver i agility 2021 tillsammans med Saga. 

  • Utbildad agilityinstruktör (A1) inom Svenska Agilityklubben sedan 2023.

Viktigt i hundlivet!

Att hitta och hålla fast vid det som du och din hund tycker är roligast! Jag har själv en intensiv vardag med två små barn och ofta hinns inte allt det jag vill göra med. När vardagen begränsar tiden för träning och aktiviteter, så blir det än viktigare med kvalitet i den tid som jag spenderar med mina hundar. Vi älskar agilityn där vi både kan springa av oss och nörda ner oss i detaljer, och där varje träningstillfälle alltid lämnar oss med en härlig känsla av teamwork.

bottom of page