top of page
anna.forsen.jpg

Anna Forsén

Tävlingslydnad

Varför är du instruktör? 

Jag vill att mina kursdeltagare ska bli inspirerade och vilja utvecklas vidare tillsammans med sina hundar. Att ge dem nycklar för ett bra samarbete, kanske verktyg för att lösa någon svårighet i ett moment och att våga sig ut på tävlingsbanan. Men framförallt vill jag förmedla känslan av att ha roligt tillsammans med sin hund. Då kommer framgångarna på köpet!

 

Hundträning innebär ofta problemlösning – i min egen träning men också tillsammans med träningskompisar och kursdeltagare. Ingen är den andra lik, varken hundar eller förare, och det finns alltid nya saker att lära sig. Utvecklingen som hundtränare eller instruktör tar aldrig tar slut!

Mer om Anna

  • Medlem i GMBK sedan cirka 2003.

  • Tränar och tävlar med sina 3 border collies; All In For Gizmo (tävlar lydnad, spår och vallning), unghunden Tanspots Shep (tränar för framtiden) och Tonedo’s Working Vilde (har tävlat på hög nivå i lydnad men lever numera pensionärsliv).

  • Tävlat flera SM i tävlingslydnad.

  • Tagit SM silver i bruks (spår) 2023.

  • Utbildad allmänlydnadsinstruktör och SBK-instruktör i tävlingslydnad.

Viktigt i hundlivet!

Jag kan inte tänka mig ett liv utan hundar och hundträning! Hundarna ger sådan livskvalitet och glädje, både i träning, tävling och i vardagen.

bottom of page